Merethe Grønbech

Ta vare på deg selv!

Er du stressa og urolig? Eller føler du deg stiv i kroppen? Har du spenninger og smerter?  

Denne økta er nydelig som en god start på dagen eller roe ned før du legger deg. Du vil føle deg roligere og du får løsnet opp i spenninger langs ryggraden og hoftene.

Test denne økta og kjenn hva den gjør med deg. 

Ja takk - send meg videoen

Hvorfor yoga?

Når jeg begynte å praktisere yoga 2-3 ganger i uka var det en game-changer for meg. Tidligere spiste jeg Paracet til lunsj. Jeg kom ut fra spinningtime eller aerobic med høye skuldre og stram kjeve. Etter yogatimene kjente jeg på en ro jeg ikke hadde kjent tidligere. Den følelsen du får etter avspenning må bare oppleves!

Yin yoga gir deg energi og økt bevegelighet

Yin yoga er en mer meditativ yogapraksis og nydelig for å roe ned tankekjør og stress. Du finner roen med enkle øvelser. Vi er i hver posisjon i 3-5 minutter. Du kjenner at du kan gi slipp på spenninger og stivhet. Vi stimulerer både bindevev, dyp muskulatur, ledd og sener. Alle øvelsene utføres liggende eller sittende.

Så hyggelig å se deg!

Jeg brenner for at du skal kunne gjøre yoga der du er. 

Yoga skal være en pause fra hverdagen. Et sted der du kan hente deg inn. Uten prestasjonskrav. I tillegg er det en super måte å ta vare på seg selv og egen kropp, både fysisk og mentalt.

Jeg har undervist yoga siden 2013 og er overbevist om at hadde ikke yogaen funnet meg, så hadde ikke jeg vært i jobb i dag. Jeg har hatt utfordringer med stress og høye skuldre i hele mitt voksne liv. I yogaen fant jeg et sted jeg kunne finne indre ro. 

Klem Merethe❤️

Yogalærer, tankefeltterapeut og oljeveileder

Merethe Grønbech
Ja takk - send meg videoen