Fra stress og uro til

Rolig og sterk

 
Jeg er med!

Slik får du mer energi og en sterkere kropp

Visste du det at det var like før jeg gikk på veggen? Jeg var så stresset og knaskret hodepinetabletter til lunsj. Skuldrene var så stive at de hang nesten fast i ørene.

Jeg har vært der. Full av tankekjør og stresssyptomer i kroppen. Bli med på workshop og få mine beste tips for å gi slipp på stress, stivhet, stramhet og vondter. Du vil føle deg rolig og sover godt etterpå.

Dette er for deg som:

  • Har lyst til å gi slipp på stress som setter seg i kroppen
  • Ønsker mindre smerter i kroppen
  • Har stiv nakke eller vond rygg
  • Ønsker en sterkere kropp med mer energi

Gratis live workshop

Tirsdag 26. september  kl 20-21

Hvor: I din egen stue

Sikre deg plassen din her!

Før tok jeg en paracet før lunsj!

Jeg skjønte ikke at jeg var stressa. Jeg har hatt utfordringer med hodepine og stramme skuldre i mange år. Hadde jeg fortsatt i samme stilen hadde jeg nok blitt ufør. Etter en yogatime kjente jeg at jeg fikk mindre tankekjør og en indre ro. Jeg gikk ut med et smil om munnen. 

Min lidenskap er nå å veilede andre til å mestre yoga, meditasjon og pust.

Bli med på gratis LIVE workshop og yoga, og jeg deler mine beste øvelser og tips til å komme i gang. Ta på behagelige klær og rull ut yogamatta. Du vil kjenne på indre ro og sove godt etter denne timen.

- Merethe Grønbech
Yoga- og tankefeltterapeut, siviløkonom og oljeguide

Når jeg traff Merethe ble yoga gøy

Jeg har lenge tenkt at yoga sikkert er bra treningsform for meg. Jeg har prøvd litt også, men det var først da jeg kom borti Merethe jeg syntes det var gøy. Merethe er så sprudlende dame og småprater hele tiden og kommer med gode råd og tips. Jeg likte også veldig godt øvelsene, og kjente at de gjorde godt for kroppen. 

Jeg måtte begynne i det små for jeg oppdaget at jammen blir man sliten av yoga også. Nå har jeg holdt på i 2 år og jeg kjenner meg sterkere i kjernemuskulaturen, bedre holdning og fått strekt og tøyd ut stramt bindevev. Jeg vil også påstå at jeg sover bedre 😊

- Margrethe G, Spydeberg

Mindre stress i hverdagen

Jeg har en jobb som krever både fysisk og psykisk styrke og jeg merker fort om det er gått for lang tid mellom yogaøktene. Yoga har blitt en nødvendig for meg da jeg får både styrke, stretching og ro. Jeg har mer tålmodighet/utholdenhet i hverdagen med jobb og barn og alt som hører med. Var en god del stresset tidligere, dette har blitt betydelig bedre.

Har også fått mer kontakt med meg selv da yoga tillater en å "se innover ". Dette gir meg en mulighet til å kjenne etter på hvordan jeg egentlig har det og jeg får da en mulighet til å endre.

- Julie Aresdatter Størseth, frisør Trondheim