Yoga på jobb

Forebygg belastningsskader med yoga

Yoga er uten tvil et helsebringende tiltak som kommer både arbeidsgiver og arbeidstaker til gode. Yoga er stressreduserende og forebygger rygg-, nakke- og skulderplager.Jeg skreddersyr kontorstrekk, styrkeøvelser og yoga for dine ansatte, online eller på kontoret.

Fornøyde ansatte presterer bedre

  • Klarhet i toppen og ro i kroppen - selv om det stormer rundt deg
  • Mindre hodepine og smerter i nakke og skuldre
  • En sterkere rygg og mindre stivhet i hoftene
  • Enkle og effektive øvelser som du kan gjøre på kontoret

Med en kropp og hode som fungerer vil ansatte være mer konsentrerte, kreative og produktive. Kanskje er dette den kick-starten som trengs for å komme i gang med egentrening.

Faste livesendinger hver uke

Med en fast avtale er det lettere å planlegge og lett å gjennomføre. I tillegg er det sosialt å gjøre noe sammen og latteren sitter løst. 

Ta kontakt for avtale

Du kan ringe meg på 91822692 eller sende en mail til [email protected].

Gleder meg til å høre fra deg!

Jeg hjelper dine ansatte å slipp på stress og finne indre ro!

Jeg er brenner for at ansatte skal få en hverdag med mindre stress og mer kreativitet, glede og energi. 

Jeg bor i Trondheim og underviser bedrifter både online og på kontoret. Jeg har en online yogaklubb og krydrer dagene med å samle fine folk på yogahelger og yogaferie. Elsker å spre yogamagi der jeg er.

Mange synes det er vanskelig å holde på gode vaner, derfor er yoga på jobben et fantastisk tilbud. Når du først har kjent hvor godt det gjør for kroppen er det lettere å fortsette på egenhånd.

Før tok jeg en paracet før lunsj!

Jeg har jobbet 25 år i bank og skjønte ikke at jeg var stressa. Jeg har hatt utfordringer med hodepine og stramme skuldre siden jeg var 25 år. Etter en yogatime kjente jeg at jeg fikk mindre tankekjør og en indre ro. Jeg gikk ut med et smil om munnen.

Det tok litt tid før jeg skjønte at det måtte være en jevnlig praksis... Ja det er lett å falle ut av de gode vanene😉 For 10 år siden tok jeg yogalærerutdanning og begynte å undervise yoga.

- Merethe Grønbech
Yoga terapeut, tankefeltterapeut, siviløkonom og oljeguide

Ofte stilte spørsmål